Σκορδά κατά Κονδυλάτου: «Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες;»

Δημοσιεύθηκε 11 Νοεμβρίου, 2021

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και στον Περικλή Κονδυλάτο στο πρωινό του ANT1, όταν ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για τις δηλώσεις του σχετικά με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος και το ελληνικό metoo!

Η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεις και συνέχεια και δεν κάθεσαι να το στρογγυλέψεις, να το σκεφτείς και να το μαλακώσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ο Περικλής τόνισε: «Όταν δίνεις μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, μιλάς μία ώρα και γίνεται μοντάζ που πρέπει να βγει 1,5 λεπτό, παραμορφώνονται τα λόγια σου. Δεν έγινε επίτηδες από εσάς. Είπα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη και κυρίως για τη νομοθεσία να γίνει πιο αυστηρή. Με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε αυτούς τους ανθρώπους και να γίνει και πιο ελαστική με τα θύματα»!

Η Φαίη ανέφερε: «Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες; Τα έχω μπροστά μου, μην με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram