Σε ποιον Χαλκιδέο κομμωτή έγινε πρόταση από τον Ant1 να γίνει κριτής; 

Δημοσιεύθηκε 4 Οκτωβρίου, 2022

Είναι γνωστός, είναι αγαπητός, είναι πολύ επιτυχημένος, διαθέτει τα δικά του κομμωτήρια στην πόλη μας, είναι καθηγητής στο ΙΕΚ Exelixis και είναι μοναδικός & υπερ ταλαντούχος! 

Να πούμε κι άλλα ή είναι αρκετά;; Ναι καλά κατάλαβες! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Off Magazine ο γνωστός σε όλους Νίκος Ξυνογαλάς δέχτηκε πρόταση από τον Ant1 να συμμετάσχει ως κριτής σε επερχόμενο show τη φετινή σεζόν! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει καταλληλότερος για τη θέση από τον Νίκο Ξυνογαλά; Αν ρωτάτε εμάς, σίγουρα, όχι! Είναι κορυφαίος στο είδος με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Το επάγγελμα του το θεωρεί κυριολεκτικά τέχνη και το αποδεικνύει κάθε φορά που αφήνεται κανείς στα χέρια του!

Έχοντας συνεργαστεί με πολλούς celebrities, διαθέτοντας τις δικές του επιχειρήσεις για χρόνια και όντας καθηγητής στο ΙΕΚ Exelixis στη Χαλκίδα, δε γίνεται να μην είναι περιζήτητος και στην τηλεόραση. 

 Απ´όσα γνωρίζουμε είναι ακόμη σε συζητήσεις και βρίσκεται πολύ κοντά στο να απαντήσει - χωρίς ακόμη να ξέρουμε αν η απάντηση αυτή θα είναι θετική ή αρνητική! 

Εμείς ανυπομονούμε να ακούσουμε το πολυπόθητο ναι, να τον καμαρώσουμε στις οθόνες μας και να δούμε όλες τις συμβουλές και τις εμπεριστατωμένες απόψεις του πάνω στο είδος.

Για όλες τις νέες εξελίξεις θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε πρώτοι απ’όλους! 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram