Σεφερλής –Τσαβαλιά: «Αν δεν ήταν ο γιος μας μπορεί να μην ήμασταν μαζί»

Δημοσιεύθηκε 26 Μαρτίου, 2022

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς «Super Mammy» που πρωταγωνιστούν μαζί στον ANT1 παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει μαζί, για τον γιο του Χάρη αλλά και τις… σκηνές ζηλοτυπίας της Έλενας Τσαβαλιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έλενα, έχεις πει ότι αν δεν ήταν ο Χάρης, ο γιος σας, πιθανότατα να μην ήσασταν μαζί με τον Μάρκο.

Φυσικά. Ακόμα κι αν η σχέση κάποια στιγμή φτάσει σε οριακό σημείο, όταν έχεις ένα παιδί, είσαι υποχρεωμένος να το σκεφτείς δεύτερη και τρίτη φορά πριν πεις «το διαλύουμε». Όταν δεν έχεις παιδί, μπορεί να λειτουργήσεις παρορμητικά και να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις.

Έφτασε ποτέ η σχέση σας σε οριακό σημείο;

Έλενα: Σε τόσο οριακό σημείο όχι. Αλλά αν δεν είχαμε τον Χάρη, ενδεχομένως και με κάτι μικρό να είχαμε φύγει ή εγώ ή ο Μάρκος ή να είχε διαλυθεί η σχέση. Μπορεί ακόμα και κάτι μηδαμινό να σε τρελάνει εκείνη τη στιγμή και να πεις «δεν θέλω άλλο. Φεύγω».

Μάρκος: Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια μετά τη γέννηση του Χάρη περάσαμε πολύ δύσκολα οικονομικά. Φαντάσου ότι ο Χάρης γεννήθηκε το 2004, το 2005 πήρα το Δελφινάριο και ήρθα αντιμέτωπος με μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Όταν τα χρέη είναι δυσβάσταχτα, είναι λογικό να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση ενός ζευγαριού. Αλλά εμείς ούτε τότε περάσαμε κρίση.

Η Έλενα ήταν εκεί, με στήριξε και θεωρώ ότι και με τον Χάρη και χωρίς τον Χάρη θα ήταν εκεί για εμένα. Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο ούτε να τσακωθούμε ούτε να χωρίσουμε. Απλά με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζει εντελώς η οπτική γωνία που κοιτάς τα πράγματα. Τώρα πια είχαμε οικογένεια και ο στόχος μας ήταν κοινός: Αυτή η οικογένεια να είναι ευτυχισμένη. Μπορώ να πω λοιπόν ότι ο Χάρης μάς ένωσε ακόμα πιο πολύ.

Έλενα, αληθεύει ότι λίγο έλειψε να υπάρξει άσχημος καβγάς ανάμεσα σε σένα και μια θαυμάστρια του Μάρκου που τον φλέρταρε μπροστά στα μάτια σου;

Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε συμβεί όταν ήμουν έγκυος στον Χάρη, οπότε ήταν και οι ορμόνες μου στο κόκκινο. Αλλά και η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν παραπάνω προκλητική από ό,τι έπρεπε. Και παρόλο που της είπαν ότι απέναντι είναι η γυναίκα του και ότι θα έπρεπε να φέρεται πιο κόσμια, εκείνη συνέχισε να τον διεκδικεί. Δεν ανέχομαι ούτε να με προσβάλλουν ούτε να με αγνοούν και έτσι… έκανα αισθητή την παρουσία μου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram