Σεμινάρια Barista & Bartender !

Δημοσιεύθηκε 9 Νοεμβρίου, 2021

Σεμινάρια για να γίνεις καταξιωμένος barista & bartender! Λίγες θέσεις απομένουν γι’αυτό διάβασε προσεκτικά τι γράφω κι αν αυτό σου αρέσει μπες να κλείσεις θέση!

Ο barista είναι πράγματι καφετζής, αλλά καφετζής που έχει τελειώσει την Καλών Τεχνών της εστίασης. Είναι ο άνθρωπός σου στο κομμάτι του καφέ και των ροφημάτων γενικότερα καθώς είναι εκείνος που πρέπει να εμπιστευθείς όταν αναζητάς εκείνο το χαρμάνι που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σου και όχι να πιεις απλώς έναν καφέ. Και είναι αυτός  ο καλλιτέχνης που αμέσως μόλις διαλέξεις, θα κάνει την επιλογή σου όσο πιο ευπαρουσίαστη γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Bartender, ανάλογα με το στυλ και την οργάνωση ενός εστιατορίου, μπορεί να είναι υπεύθυνος για να ετοιμάσει τα υπόλοιπα ποτά που το προσωπικό θα παραλάβει για τα τραπέζιά (bar service) καθώς και να φροντίσει τους πελάτες που κάθονται στο μπαρ. Άλλες ευθύνες περιλαμβάνουν:

• Παραγγελία ποτού και μπύρας
• Αλλαγή του αερίου μπύρας
• Παραγγελία μη αλκοολούχων ποτών, όπως σόδα και χυμοί
• Τακτοποίηση και συνεχή έλεγχο στο ψυγείο μπύρας και τα ράφια ποτών
• Δημιουργία βραδινών και / ή εβδομαδιαίων ειδικών ποτών και άλλων προωθητικών ενεργειών

Διάλεξε τι σου αρέσει και η θέση σου σε περιμένει το VK group!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram