Σασμός: Ο Alpha απάντησε στο Twitter για τον δολοφόνο του Στεφανή

Δημοσιεύθηκε 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Αποκορύφωμα του επεισοδίου ήταν φυσικά η δολοφονία του Στεφανή (Τάσος Νούσιας) που «έπεσε» νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Στο πλάνο δεν φάνηκε ωστόσο το πρόσωπο του άνδρα που του αφαίρεσε την ζωή, καθώς οι δημιουργοί δείχνουν μόνο τη φιγούρα του, αλλά και τις κινήσεις του μέσα από φυτά. Ο μικρός Μανώλης, είναι ο μόνος μάρτυρας, καθώς κρυμμένος, παρακολουθεί τη δολοφονία και σοκάρεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από εκείνη την στιγμή το Twitter πήρε «φωτιά» με τους χρήστες της πλατφόρμας να αναζητούν τον δολοφόνο του Στεφανή, με το μεγαλύτερο ποσοστό να πιστεύει ότι πίσω από τον θάνατο του, βρίσκεται ο Μαθιός.

Μάλιστα στο επίμαχο ερώτημα για το «ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος του Στεφανή» απάντησε και ο επίσημος λογαριασμός του Alpha.

«Θα μας πείτε ποιος είναι ή θα μας σκάσετε;;;», ρώτησε χρήστης του Twitter τον λογαριασμό του Alpha, ο οποίος απάντησε: «Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο δολοφόνος. Αλήθεια! #sasmos».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram