Σασμός: Ο συγγραφέας του βιβλίου έδωσε spoiler – «Έρχονται τουλάχιστον τρεις φόνοι»

Δημοσιεύθηκε 5 Νοεμβρίου, 2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο συγγραφέας του βιβλίου, «Σασμός», κάνοντας αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς, τους φόνους που έρχονται, τους νέους έρωτες αλλά και τη Μαρία Τζομπανάκη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σπύρος Πετρουλάκης για τον ρόλο της Καλλιόπης, είχε προτείνει στον σκηνοθέτη την Μαρία Τζομπανάκη, χωρίς να πιστεύει πως η ηθοποιός θα επιστρέψει από την Αμερική για να πει το μεγάλο «ναι» στη σειρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στο βιβλίο μου η Καλλιόπη δεν έχει όνομα. Πρότεινα τη Μαρία Τζομπανάκη στον σκηνοθέτη. Δεν πίστευα πως πραγματικά μπορεί να γίνει, αλλά στο μυαλό μου η μανά του Αστέρη και του Μαθιού ήταν η Μαρία Τζομπανάκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Όσον αφορά τα παράνομα ζευγάρια, εκτός από την Αργυρώ, τον Αστέρη, την Σεμίνα, τον Πέτρο, τον αστυνόμο και τη Μαρίνα, ένας νέος έρωτας θα απασχολήσει ιδιαίτερα τους τηλεθεατές. Ο λόγος για τον Άγγελο το νέο γιατρό του χωριού που θα ερωτευτεί παράφορα την Στέλλα.

Τέλος, όσον αφορά τα φονικά, ο Σπύρος Πετρουλάκης ανέφερε πως στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» έρχονται τουλάχιστον τρεις φόνοι. «Θα δούμε νέους φόνους. Θα υπάρξουν κάποια γεγονότα πολύ άσχημα που θα σημαδέψουν τον Σασμό. Τουλάχιστον τρεις φόνοι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram