Σασμός: Ο ηθοποιός της σειράς έγινε πατέρας

Δημοσιεύθηκε 23 Οκτωβρίου, 2021

Ο Διονύσης Μαρκάκης είναι υπεύθυνος ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο και ξάδερφος του Κώστα Μιχελάκη (του συζύγου της Άσπας) και μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει προσηνής και πρόθυμος να βοηθήσει παντού, ωστόσο κρύβει πολλά.

Στην πραγματικότητα είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, μπλεγμένος σε παρανομίες, διπρόσωπος κι εκδικητικός, ιδιαίτερα με αυτόν που του «έκλεψε» την κοπέλα. Για αυτό τον λόγο μάλιστα θα κάνει τα πάντα, για να χαλάσει αυτή τη σχέση. Και όλα θα έρθουν «τούμπα» με τις ενέργειες του, γιατί το μυαλό του είναι «βουτηγμένο» στο μίσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε πελάγη ευτυχίας ο Μιχάλης Αλικάκος ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα. Ο γνωστός ηθοποιός έγινε πατέρας δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του. 

«Καλώς ήρθες κόρη μου», έγραψε ο Μιχάλης Αλικάκος με τους διαδικτυακούς του φίλους να στέλνουν τις ευχές τους για τη μικρή του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram