Σασμός: Βάφεται με αίμα το νυφικό της - Ένας γάμος και μια κηδεία!

Δημοσιεύθηκε 2 Οκτωβρίου, 2021

Ο αρραβώνας της Θοδώρας με τον Γιώργη & η εκδίκηση φέρνουν τα πάνω κάτω στον Σασμό

Η εμμονή της Θοδώρας για τον Πέτρο μεγαλώνει και συνέχεια έχει στον νου της πώς να του κάνει κακό. Ωστόσο οι μέρες περνάνε και ο Πέτρος δεν φαίνεται να της δίνει καμία σημασία. Ετσι η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, ενώ αποφασίζει να προχωρήσει με τον Γιώργη, περισσότερο από πείσμα: «Λοιπόν το αποφασίσαμε, θα αρραβωνιαστούμε με τον Γιώργη να μην έχετε να λέτε και με πρήζετε. Αρχίστε να κάνετε τις ετοιμασίες γιατί θα έρθει ο Ηρακλειώτης να με ζητήσει», λέει στους γονείς της. Την επόμενη ο Γιώργης δίνει λόγο με τη Θοδώρα και το γιορτάζουν με όλη την οικογένεια σε ένα δείπνο, όμως κάτι απρόβλεπτο χαλάει τη βραδιά.


«Η Θεοδώρα δε ξέρει για τον φονιά, ξέρει και υποψιάζεται όμως ότι ο Μανώλης τον έχει δει. Ο Μανώλης θα υποστεί πολύ μεγάλη πίεση από τη Θεοδώρα και μπορεί στο τέλος να αναγκαστεί να της πει ή να αλλάξει τα δεδομένα. Ο γάμος της Θεοδώρας και του Γιώργου δε θα πάει καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί η Θεοδώρα να μην τον αγαπάει ακόμα και να το κάνει για να πληγώσει τον Πέτρο, να μην πάει κόντρα στους γονείς της, επειδή κοιτάει το συμφέρον της…αλλά στην πορεία θα αρχίσει να τον αγαπάει και να τον εκτιμάει και θα αναπτύξουν ένα διαφορετικό είδος αγάπης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram