Σαρμπέλ: Εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε «Yassou Maria»

Δημοσιεύθηκε 29 Νοεμβρίου, 2021

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του J2US αφού ένας από τους καλεσμένους ήταν ο… Σαρμπέλ. Ο τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να αφήσει πίσω του την καριέρα του στο τραγούδι αλλά και τη χώρα μας, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με άλλες επιτυχίες του και το «Yassou Maria» με το οποίο είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision το 2007.

O Σαρμπελ κατάφερε να ξεσηκώσει κοινό και κριτική επιτροπή ενώ παρουσίασε και ένα νέο τραγούδι που έχει τίτλο «Μου χεις πάρει το μυαλό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, ο Σαρμπέλ μίλησε με τον Νίκο Κοκλώνη για τη νέα του ζωή υπενθυμίζοντας πως από το 2014 είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Ελπίδα με την οποία ζουν μεταξύ Λονδίνου και Ντουμπάι. Ακόμα, ο Σαρμπέλ είπε πως ασχολείται με διάφορες επιχειρήσεις ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει στη χώρα μας που του έχει λείψει πολύ και έχει ήδη κυκλοφορήσει το τραγούδι που ερμήνευσε και στη σκηνή του show.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram