ΣΑΝΚΕ Μ.ΕΠΕ : Το Νο 1 σύστημα διαχείρισης & ανακύκλωσης των ΑΕΚΚ!

Δημοσιεύθηκε 5 Ιανουαρίου, 2023

Η ΣΑΝΚΕ ΜΕΠΕ με έδρα τη Χαλκίδα, είναι σύστημα ανακύκλωσης ΑΕΚΚ που προέρχονται από εκσκαφές, κατασκευές & κατεδαφίσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και γενικότερα κτιριακών συγκροτημάτων. 

Είναι το πρώτο σύστημα που αδειοδοτήθηκε στην Ελλάδα αλλά και το πρώτο σε ποσότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεργάζονται με περισσότερες από 80 μονάδες επεξεργασίας πανελλαδικά και περισσότερους από 1000 συλλέκτες & μεταφορείς με σκοπό την ανακύκλωσή τους.

Ο ρόλος τους, στη ΣΑΝΚΕ, είναι τόσο ελεγκτικός όσο και καταγραφικός σχετικά με τη διαχείριση των ΑΕΚΚ και αποσκοπούν, πάντα, στη μετατροπή τους σε νέα δομικά υλικά και κατ’ επέκταση στην προστασία του περιβάλλοντος με τον πιο ορθό τρόπο!

Διαθέτουν μονάδες σε πάνω από 25 νομούς και είναι πρώτοι στο είδος. Απευθύνονται σε τεχνικές και χωματουργικές μονάδες, σε πολιτικούς μηχανικούς αλλά και αρχιτέκτονες.

Μπορείτε να ενημερώνεστε κι εσείς για τη σημασία των στερεών αποβλήτων για το περιβάλλον μέσω της ιστοσελίδας τους : www.sanke.gr

Διεύθυνση : Ιατρίδου 8, Χαλκίδα (Μέγαρο Καράκωστα)

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2221 400738, 2221 181245-6 ☎️

Instagram page: https://instagram.com/sanke_m.epe?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Facebook page : https://www.facebook.com/sankeanakyklwsi

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram