Σαλόνι: Οι 4 τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2023

Δημοσιεύθηκε 18 Ιανουαρίου, 2023

Το σαλόνι είναι το κεντρικό δωμάτιο του σπιτιού. Εκεί όπου χαλαρώνεις, βλέπεις τηλεόραση, συζητάς, υποδέχεσαι φίλους. Άρα είναι ο χώρος που πρέπει να εκφράζει περισσότερο την προσωπικότητά σου και αυτό που είσαι εσύ. Ωστόσο πάντα υπάρχει χώρος για αλλαγές ή ανανεώσεις. Και εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε τις πιο hot τάσεις που έρχονται το 2023 στο σαλόνι.

Η επιστροφή της πέτρας
Πάντα θα λέμε ναι στο παρκέ ή το μάρμαρο, αλλά όλα δείχνουν ότι η πέτρα θα είναι το πιο hot υλικό για τα σαλόνια μας. Αν δεν έχεις ήδη επενδύσει στο πάτωμα, μπορείς να βάλεις πινελιές, με ένα πέτρινο coffee table ή διακοσμητικά σε διάφορα σημεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χρώμα το σοκολατί
Οι καφέ αποχρώσεις έχουν την τάση να χαλαρώνουν, μάλλον επειδή εμπνέονται από τη φύση. Ξύλινα τραπέζια, υφάσματα, δίσκοι σερβιρίσματος και τοίχοι.

Καναπέδες με χρώμα
Κι ενώ λέμε ναι στους γήινους τόνους και την πέτρα, οι καναπέδες και οι πολυθρόνες είναι μία άλλη κουβέντα. Εδώ θα παίξεις με τα χρώματα και θα βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψεις.

Vintage φωτιστικά
Μπορεί να έχεις ήδη παρατηρήσει ότι υπάρχει μία νέα τάση προς λάμπες και φωτιστικά που φέρουν μία 60s ή 70s αισθητική. Για τους λάτρεις του παλιού ή για εκείνους που θέλουν να κάνουν ένα mix and match με το σύγχρονο στοιχείο

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram