Σαλικυλικό οξύ: Το WOW συστατικό που θα εξαφανίσει τα σπυράκια σου

Δημοσιεύθηκε 4 Νοεμβρίου, 2021

Ανήκω στα κορίτσια που πέρασα μια υπέροχη εφηβεία, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα στην επιδερμίδα μου. Ναι! Όσο ήμουν στο σχολείο δεν εμφάνισα ποτέ ακμή, ούτε και είχα το άγχος κάθε τρεις και λίγο να επισκεφθώ τον δερματολόγο μου και να κρέμομαι από τα χείλη του για το τι θα μου πει να κάνω.

Να, όμως, που… η χαρά κράτησε μόνο για μερικά χρόνια. Εμφάνισα ενήλικη ακμή στα 24 μου και έμεινα με απορία να με κοιτάζω στον καθρέφτη. Μέχρι τότε δεν πίστευα ότι υπήρχε ενήλικη ακμή, αλλά να που με επισκέφθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευτυχώς δεν ήταν πάρα πολλά για να πω ότι είχα το τεράστιο αισθητικό πρόβλημα, όμως ήταν αρκετά για να με ενοχλούν. Επισκέφθηκα, λοιπόν, τη δερματολόγο μου και αμέσως μου είπε «έχεις ενήλικη ακμή». Δεν το περίμενα, το ομολογώ!

Το σαλικυλικό οξύ είναι συστατικό, το οποίο έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα από το δέρμα και τους πόρους.

Συνεπώς, σε βάθος χρόνου, μπορεί και απομακρύνει σπυράκια και ατέλειες από την επιδερμίδα. Θέλει, όμως, λίγη προσοχή στη χρήση.

Αν, για παράδειγμα, το χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά ίσως και να δεις μια ελαφριά κοκκινίλα στην επιδερμίδα σου. Σιγά-σιγά, βέβαια, αυτό θα φεύγει, οπότε μην αγχώνεσαι. Να ξέρεις, όμως, ότι με το σαλικυλικό οξύ θα έχεις… καθαρίσει από τα απλά σπυράκια της καθημερινότητας

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram