Σίσσυ Χρηστίδου: Ραγίζει καρδιές με την ανάρτηση με την μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο

Δημοσιεύθηκε 17 Ιουλίου, 2021

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε χθες μέσα από το κανάλι της στο Youtube η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η τελευταία χρονιά ήταν η πιο δύσκολη για εκείνη αφού η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία και από τον περασμένο Νοέμβριο τον περισσότερο χρόνο τον περνούν μέσα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, όπως είπε αυτή την περίοδο η μαμά της ετοιμάζεται να κάνει μια πολύ σημαντική θεραπεία προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει σε μεταμόσχευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, μια μέρα μετά από αυτή την αποκάλυψη, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στην οποία τη βλέπουμε να κρατά το χέρι της μητέρα της ενώ δίπλα τους υπάρχει ένα κουκλάκι που άφησε εκεί η ανιψιά της.

 Τη φωτογραφία αυτή η Σίσσυ Χρηστίδου συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

sissychristidou 218914394 407886903967321 8014618055244261389 n 1

“Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα..
Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι…
Η μαμά μου είναι θηρίο.
Πιο θηρίο απο το θηρίο..
Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε…
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη..
*οι μονόκεροι της ανιψιάς μου.. μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη” έγραψε χαρακτηριστικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram