Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της στο MEGA

Δημοσιεύθηκε 30 Ιουλίου, 2021

Νωρίτερα την Τετάρτη το MEGA ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου η οποία θα βρίσκεται τα Σαββατοκύριακα κοντά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα δημοσιεύτηκε και βίντεο στον λογαριασμό του MEGA στο instagram οπου η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Επιτέλους μπορώ να το φωνάξω να το πω πως είμαι πια στο MEGA».

Η παρουσιάστρια στην συνέχεια δημοσίευσε σε instastories της ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει την ομάδα της που παραμένει η ίδια και τη νέα σεζόν στο MEGA.

«Καλό μεσημέρι σε όλους. Δεν ξέρω που σας βρίσκει η 28η Ιουλίου εμένα με βρίσκει εδώ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη (η μητέρα της νοσηλεύεται εκεί με λευχαιμία), όλα καλά είμαστε δυνατές.

Ταυτόχρονα όμως με βρίσκει και στο MEGA, σήμερα είναι η μέρα που μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά μου, να σας πω τα νέα μου, θα είμαστε στο MEGA λοιπόν φέτος, όλη η ομάδα, έτσι όπως τη γνωρίζετε, έτσι όπως την έχετε αγαπήσει, τα Σαββατοκύριακο το πρωί θα πίνουμε από εκεί το καφεδάκι μας, θα είμαστε ακόμα πιο ενισχυμένοι, δεν μπορώ να σας πω πολλά… αυτά. Κι ετοιμαζόμαστε να σας φέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε…” είπε η Σίσσυ Χρηστίδου,  προσθέτωντας στο βίντεο τα ονόματα του Παύλου Σταματόπουλου, του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ελένης Βουλγαράκη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram