Σίσσυ Χρηστίδου: Απάντησε on air στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά

Δημοσιεύθηκε 10 Απριλίου, 2023

Η Σίσσυ Χρηστίδου είδε το όνομά της να ακούγεται αρκετά συχνά μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε τόσο μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όσο και από εκείνη του Νίκου Μουτσινά.

Οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν το θέμα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» που έλεγε για… κόντρα ανάμεσά τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να εκφράζει το παράπονό της ενώ από την άλλη ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για «τοξικό μοντάζ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να αφήσει τίποτα αναπάντητο και το πρωί του Σαββάτου κάνοντας χιούμορ απάντησε σε όσα της καταλόγισαν.

«Έγινε χαμός αυτή την εβδομάδα! Πόλεμος ξέσπασε! Έχει αποδειχτεί πια, είναι γνωστό ότι είμαστε εμμονικοί. Επίσης έχει αποκαλυφθεί ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ. Νομίζαμε ότι το κρύβαμε πολύ καλά. Κοροϊδεύαμε όλους αυτούς που απαντάνε από την μία εκπομπή στην άλλη, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε και εμείς! Κάπου φτάνει!» είπε χιουμοριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ντροπή σου που είσαι στην ίδια εταιρεία παραγωγής και δεν στηρίζεις τις άλλες εκπομπές!» απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Παιδιά έχουμε χάσει το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά. Λίγο… είμαστε καλά; Βάζω και εμάς μέσα. Μην τα παίρνουμε τόσο βαριά. Πλάκα κάνουμε! Το είχα διευκρινίσει ότι κάνουν πλάκα και είναι μια χαρά μεταξύ τους. Τώρα δεν είμαι πολύ σίγουρη. Αφού έχει στεναχωρηθεί τόσο πολύ η Κατερίνα να το διευκρινίσουμε ότι κάναμε χαβαλέ. Πολύ σοβαρά τους είδα να μιλάνε» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram