Σάκης Κατσούλης: Εκπομπές που με χλεύαζαν, με κάλεσαν πρώτες μετά τη νίκη μου στο Survivor

Δημοσιεύθηκε 9 Σεπτεμβρίου, 2021

O νικητής του ριάλιτι επιβίωσης εξήγησε γιατί δεν θα συνεργαστεί τελικά με την Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έφτασε πολύ κοντά στο να συνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο νικητής του Survivor 4 αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά και τις ριζικές αλλαγές στη ζωή του.

«Δεν θα είμαι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και το έμαθα κι εγώ από δημοσιεύματα. Είχαν γίνει πολλές συζητήσεις, δεν βρήκαμε κοινή ροή, δεν θα είμαστε μαζί. Οτιδήποτε τηλεοπτικό, προτιμώ να γίνει πρώτα και μετά να το ανακοινώσω γιατί δεν θέλω να χαλάσει κάτι, ούτε να γίνει κάτι που δεν ισχύει», είπε αρχικά για τα επαγγελματικά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τα αρνητικά σχόλια γύρω από τις αγωνιστικές του επιδόσεις στα αγωνίσματα του Survivor, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε…

«Υπήρξαν και κάποιες εκπομπές που χλευάσανε. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως κάποιος βλέποντας ένα απόσπασμά μου στα αγωνίσματα και με 13 χρόνια καριέρα στον αθλητισμό, μπορεί να γελάει μαζί μου. Με χλεύαζαν, γελάγανε μαζί μου. Παρόλα αυτά, όταν βγήκα από το παιχνίδι ήταν και οι πρώτοι με κάλεσαν στην εκπομπή».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram