Σάκης Κατσούλης: Έτσι θα βοηθήσω την Μαριαλένα – Τι υποσχέθηκε να κάνει για εκείνη

Δημοσιεύθηκε 9 Ιουλίου, 2021

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στη βοήθεια που σκοπεύει να δώσει στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τα λεφτά του επάθλου. Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που έλεγαν πως έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν το έπαθλο.

«Ποτέ δεν έχει ζητήσει κάτι τέτοιο η Μαριαλένα. Έχω πει ότι θα τη βοηθήσω να κάνει το δικό της personal studio. Κι αυτό γιατί αναγνωρίζω όσα έκανε για μένα στο παιχνίδι, εννοείται πως την αγαπάω και τη λατρεύω το έχω πει άπειρες φορές και νομίζω φάνηκε στο παιχνίδι. Και επειδή αξίζει πολύ σε αυτό που κάνει, είναι πολύ καλή στον τομέα της γυμναστικής, έτσι θέλω να τη βοηθήσω. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μαζί είναι το μόνο σίγουρο», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε, ο ίδιος μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας από τον Γιώργο Λιανό, σε δηλώσεις που έκανε σημείωσε: «Τα χρήματα, επειδή υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις δικές μου που έχω και χρειάζονται βοήθεια λόγω του κορονοϊού και πρέπει να τις στηρίξω. Το ένα κομμάτι είναι αυτό και το άλλο είναι ότι μαζί με τους υπόλοιπους survivors που είμαι σίγουρος ότι θα συμμετέχουν σε αυτό, θέλουμε να κάνουμε πράγματα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει αγάπη από τον κόσμο και μια δημοσιότητα που δεν ξέρουμε».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram