Σάκης Αρσενίου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού και το όνομα που θα πάρει

Δημοσιεύθηκε 12 Νοεμβρίου, 2022

Ο Σάκης Αρσενίου σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς και αποκάλυψε το φύλο του μωρού αλλά και το όνομα που θα πάρει!

Ο Σάκης Αρσενίου αποκάλυψε: «Περιμένουμε τον γιο. Είμαι χαρούμενος, τρελαμένος, είναι λογικό. Θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Κωνσταντίνος»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σας θυμίσουμε ότι την ευχάριστη είδηση την ανακοίνωσε ο ίδιος στην εκπομπή, Πρωινό μας: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο από το να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Να βρεις τον άνθρωπο σου, γιατί είναι δύσκολο να βρεις τον άνθρωπό σου.

Εγώ έχω βρει τον άνθρωπό μου. Θα παντρευτούμε κάποια στιγμή. Είμαι ερωτευμένος, είμαι πολύ καλά γιατί έχω βρει έναν πολύ καλό άνθρωπο. Η σύντροφός μου είναι αθλήτρια.

Θα γίνω μπαμπάς σε λίγους μήνες. Το θέλαμε με τη σύντροφό μου να γίνουμε γονείς. Γέλασα, χάρηκα και οι γονείς μου τρελάθηκαν. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο του μωρού. Με την σύντροφό μου είμαστε 8 μήνες μαζί»!

Έναν μεγάλο έρωτα ζουν ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη, αφού νιώθουν ότι ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου το άλλο μισό του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram