Ρούλα Κορομηλά: «Όποτε άφησα τη φόρτιση της δουλειάς να φανεί στο σπίτι, χώριζα»

Δημοσιεύθηκε 25 Νοεμβρίου, 2022

Με αφορμή το βίντεο για την πορεία της, η Ρούλα Κορομηλά, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια, όπως αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, την ώρα που άκουσε την ατάκα «ερωτεύτηκε πολύ», απάντησε: «ε, όχι και πολύ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό λοιπόν στάθηκε αφορμή να τη ρωτήσει η Ελένη:

«Δεν ερωτεύτηκες πολύ;».

Η Ρούλα Κορομηλά με την ειλικρίνεια που τη διακρίνει, απάντησε πως: «Ίσα ίσα είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα για έναν άντρα. Κι έχω ερωτευτεί και με έχουν απορρίψει κι έχω πέσει και στα πατώματα. Νια ερωτεύτηκα. Η προσωπική μου ζωή ήταν πάντα πολύ σοβαρή, ήμουν και πολύ δοτικό άτομο. Εγώ τον άντρα τον προσέχω πολύ, δεν θέλω να τσακώνομαι καθόλου. Στο σπίτι μετά τη δουλειά ήμουν μεταλλαγμένη. Δεν ήμουν ο εαυτό μου κι αυτό ίσως ενίσχυσε και τη διάλυση των σχέσεων μου», είπε και συνέχισε:

«Όποτε άφησα τη φόρτιση της δουλείας να φανεί στο σπίτι χώριζα», αποκάλυψε. «Θα μπορούσα σε κάποιες περιπτώσεις να είχα «πολεμήσει» περισσότερο. Στις σχέσεις μου έδωσα τον πραγματικό μου εαυτό και τον έδωσα γενναιόδωρα. Έδωσα όμως στη δουλεία πολύ περισσότερο βάρος».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram