Ρέμος: Η κόρη μου έχει την ατυχία, ενώ έχει μαμά την Υβόννη, να μοιάζει σε μένα".

Δημοσιεύθηκε 8 Νοεμβρίου, 2022

H κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, η Ελένη Πασχαλίδου μεγάλωσε και όπως λένε όλοι είναι ίδια ο μπαμπάς της. Ο πατέρας της δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή Ελένη.

"Η δύναμή μου, η αγάπη μου, ο κόσμος μου. Είναι ώρα για το σόου" έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος στη λεζάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην εν λόγω φωτογραφία ο τραγουδιστής βρίσκεται μπροστά σε έναν καθρέφτη και στο πλευρό του η μικρή Ελένη του κάνει νόημα χαμογελαστή ότι όλα είναι έτοιμα…

Έχει μεγαλώσει πολύ, έχει ψηλώσει και έχει υπέροχα καστανόξανθα μακριά μαλλιά.

Ο ίδιος ο Ρέμος είπε για την κόρη του σε πρόσφατη συνέντευξη ότι δυστυχώς μοιάζει σε εκείνον και όχι στη μαμά της.

Πριν από λίγες μέρες ο ίδιος και η Καίτη Γαρμπή μίλησαν για τη συνεργασία τους.

"Μετά από 25 χρόνια βρισκόμαστε ξανά στη σκηνή μαζί για να τραγουδήσουμε παρέα. Η Καίτη ήταν που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και μου άπλωσε το χέρι" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος, ενώ η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: "Όταν μιλάμε για τον Αντώνη, πάντα το πρώτο πράγμα που λέμε είναι ότι είναι το καλύτερο παιδί. Γι’ αυτό και είμαι ευτυχισμένη που θα συνεργαστώ μαζί του, ξέρει να σέβεται και να εκτιμά τον συνάδελφό του".

Μεταξύ άλλων οι δύο καλλιτέχνες αναφέρθηκαν ο ένας στο παιδί του άλλου. Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος είπε πως δε μπορεί να κατασταλλάξει σε ποιον μοιάζει ο γιος της Καίτης Γαρμπή, Δημήτρης, ενώ με τη σειρά της η τραγουδίστρια δήλωσε χαριτολογώντας ότι η κόρη του Αντώνη Ρέμου είναι "ο Αντώνης Ρέμος με μαλλιά".

Πατώντας στο σχόλιο της, ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: "Η Ελένη έχει την ατυχία, ενώ έχει μαμά την Υβόννη, να μοιάζει σε μένα".

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram