Ράλι Ακρόπολης : Το ΕΚΟ Acropolis Rally Road Truck, στη Χαλκίδα  

Δημοσιεύθηκε 26 Αυγούστου, 2022

Με το 69ο Ράλι Ακρόπολης να βρίσκεται, για 2η συνεχόμενη χρόνια, προ των πυλών της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στη Χαλκίδα το ΕΚΟ Acropolis rally road truck. 

Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό με προσομοιωτές οδήγησης, γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, κάρτες Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές, καθώς και με δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις που θα διοργανωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, μεταφέρει μηνύματα οδικής ασφάλειας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στόχος του, η ευρύτερη ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τους κινδύνους που κρύβουν οι λανθασμένες οδηγικές συνήθειες, ενώ αποτέλεσε, ταυτόχρονα, για μικρούς και μεγάλους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μια μοναδική εμπειρία-πρόγευση γι’αυτό που αναμένεται να απολαύσουμε σε 2 μόλις εβδομάδες!

Το φορτηγό βρέθηκε στη Χαλκίδα, σταθμευμένο δίπλα στο Δημαρχείο της πόλης, στην προβλήτα του Αγ. Νικολάου από τις 23 Αυγούστου και παρέμεινε εκεί έως και τις 25 Αυγούστου.


Ευχαριστούμε τον Ηλία Μπουρμα για τις πληροφορίες & το φωτογραφικό υλικό

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram