Πώς θα βάλεις την πιο ωραία φωτιά στο τζάκι γρήγορα και χωρίς κόπο

Δημοσιεύθηκε 10 Φεβρουαρίου, 2023

H«Mπάρμπαρα» ήρθε και εμείς καθόμαστε σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας, αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και προσπαθούμε να κρατήσουμε ζεστό τον χώρο μας ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια. Αν είμαστε από τις τυχερές που έχουμε τζάκι στο σπίτι, αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να συμβεί από όσο νομίζεις. Αρκεί να το ανάψεις σωστά και θα δεις πως θα καίει όλη την ημέρα. Θα ήταν ιδανικό να ήσουν στο πιο ωραίο δωμάτιο ξενοδοχείου δίπλα στο χιονοδρομικό και να είχες την επιλογή να ανάψεις το τζάκι απλά για να κάνετε ατμόσφαιρα με τον καλό σου. Ακόμα και στην πόλη, όμως, το τζάκι δίνει ένα cozy twist στο δωμάτιο και ζεσταίνει την ατμόσφαιρα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Τα ξύλα είναι εκεί, ο αναπτήρας είναι εκεί και μπορείς να το ανάψεις εύκολα και απλά ακόμα και αν δεν έχει χρειαστεί ποτέ μέχρι τώρα να ασχοληθείς εσύ με τζάκι μέσα στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην σκας και μην ανησυχείς γιατί σου έχουμε βρει ένα βίντεο για να δεις πώς θα καταφέρεις να ανάψεις γρήγορα και εύκολα το τζάκι. Θα χρειαστείς ένα φύλο εφημερίδας και μικρά ξύλινα προσανάμματα. Και μετά θα χρειαστείς απλά λίγο ζεστό καφέ ή σοκολάτα, για να το χαρείς.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram