Πόσο κρατά τελικά η φάση που «στάζεις μέλι» σε μια σχέση;

Δημοσιεύθηκε 7 Οκτωβρίου, 2021

Ας είμαστε ειλικρινείς! Όλοι έχουμε περάσει από το στάδιο όπου ο σύντροφός μας είναι φαινομενικά τέλειος και όλα μαζί του μοιάζουν συναρπαστικά. Στην αρχή της γνωριμίας σας είναι πολύ πιθανό να μπεις στο δικό σου ροζ συννεφάκι, νομίζοντας πως όλα από δω και στο εξής θα είναι ονειρικά. Sorry αλλά κάπου εδώ οφείλω να σε προσγειώσω.

Όχι, δεν εννοώ το ταξίδι μετά τον γάμο (μην προτρέχεις!) αλλά το πρώτο διάστημα του dating με το νέο σου φλερτ. Παραδέξου το! Ο ενθουσιασμός σου βρίσκεται στα ύψη και το μόνο που θες καθημερινά είναι να βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου. Με λίγα λόγια, αναφέρομαι στην εποχή όπου νιώθεις ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον έρωτά σας. Πεταλούδες στο στομάχι, άγχος και χαρά σε συνοδεύουν κάθε φορά που τον αντικρίζεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε περίπτωση είναι εντελώς διαφορετική. Η σχέση ανάμεσά σας οφείλει να είναι ξεχωριστή και καλό θα ήταν να μην τον συγκρίνεις με το αγόρι της κολλητής, της ξαδέρφης κ.ο.κ. Προφανώς δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα όμως συνήθως η φάση του απόλυτου έρωτα διαρκεί τους πρώτους μήνες έως έναν χρόνο.

Μεγάλο ρόλο παίζει επίσης το χρονικό διάστημα που περνάτε μαζί. Πολλά ζευγάρια ξενερώνουν στον πρώτο μεγάλο καυγά και συχνά η «φούσκα» στην οποία βρισκόσουν αρχίζει να καταρρέει.

Στην αρχή της γνωριμίας σας είναι πολύ πιθανό να μπεις στο δικό σου ροζ συννεφάκι.

Αυτό ωστόσο δεν ενδέχεται να κρατήσει πολύ. Τα περισσότερα ζευγάρια είναι φουλ ερωτευμένα για 2 μήνες έως τον πρώτο χρόνο. Ο πρώτος καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι είναι σημαδιακός αφού καθορίζει συχνά την μετέπειτα πορεία της σχέσης.

Κάθε περίπτωση όμως είναι ξεχωριστή γι' αυτό απόφυγε τις συγκρίσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram