Πως να αφαιρέσετε με ασφάλεια το ημιμόνιμο manicure στο σπίτι

Δημοσιεύθηκε 26 Φεβρουαρίου, 2022

Γνωρίζουμε ότι η προσπάθεια να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο σας στο σπίτι χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να αποδυναμώσει ή να καταστρέψει τα νύχια. Η ειδικός, Gelish Danielle Candido δήλωσε:

«Η αφαίρεση του ημιμόνιμου στο σπίτι μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα νύχια. Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο είναι πάντα να ζητάτε από έναν επαγγελματία να το κάνει για εσάς, αλλά αν δεν θέλετε, υπάρχουν ακόμα πιο ασφαλείς επιλογές από το να τα ξεφλουδίζετε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η nail artist, Elle Gerstein, η οποία έχει μερικές από τις πιο διάσημες πελάτισσες στο Hollywood όπως η Blake Lively, η Jennifer Lopez και η Jessica Chastain, δίνει τις καλύτερες συμβουλές για να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο με ασφάλεια στο σπίτι.

Με μία λίμα λιμάρετε την επιφάνεια του νυχιού, βγάζοντας το τοπ. Έπειτα, παίρνετε μικρά κομμάτια βαμβάκι και τα ποτίζετε καλά με καθαρό ασετόν και τα τοποθετείτε πάνω σε κάθε νύχι ξεχωριστά.

Στη συνέχεια, τυλίγετε με μικρό κομμάτι από αλουμινόχαρτο κάθε δάχτυλο, σφίγγοντας το καλά για να μην παίρνει αέρα. Προσέχετε να μην φύγει το βαμβάκι και περιμένετε για 15 λεπτά.

Τέλος, ξετυλίγετε ένα ένα δάχτυλο με τη λίμα ή με ένα ειδικό ξυλάκι, σπρώχνοντας και αφαιρώντας τα υπολείμματα από το χρώμα. Ολοκληρώνετε το καθάρισμα, χρησιμοποιώντας ένα buffer.

Μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε τα νύχια σας με κάποιο ειδικό έλαιο ή με μία κρέμα χεριών.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram