Πως θα κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα με το μακιγιάζ

Δημοσιεύθηκε 27 Φεβρουαρίου, 2022

Φυσικά, αυτό εξαρτάται από το σημείο του προσώπου που θέλουμε να διαφοροποιήσουμε, από τα καλλυντικά που έχουμε στη διάθεση μας και τον τρόπο που θα τα χρησιμοποιούμε.

Εστιάζοντας στα μάτια και συγκεκριμένα στο έντονο βλέμμα, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι ματιών μπορούμε να κάνουμε τα μάτια μας να φαίνονται πιο μεγάλα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιλέγουμε ένα μολύβι ματιών σε σκούρα απόχρωση της επιλογής μας και τονίζουμε κυρίως τις άνω και κάτω εξωτερικές γωνίες. Δουλεύουμε κατά μήκος στις ρίζες των ματιών και ξεκινάμε από τις εσωτερικές γωνίες, με λεπτή γραμμή σχεδόν εσωτερικά στις ρίζες των βλεφάρων, ενώ καθώς πηγαίνουμε προς τις εξωτερικές γωνίες, αυξάνουμε το πάχος του μολυβιού. Ακολουθούμε την ίδια λογική για τις άνω και τις κάτω ρίζες των βλεφάρων.

Με αυτό τον τρόπο τα μάτια δείχνουν πιο μεγάλα, ενώ όταν εφαρμόσουμε και mascara ολοκληρώνουμε το αποτέλεσμα, δίνοντας ουσιαστικά βάθος στο βλέμμα μας.

Αν θέλουμε, μπορούμε να κάνουμε και γωνία ματιών, με σκούρα σκιά στις εξωτερικές γωνίες, την οποία ντεγκραντάρουμε -σβήνουμε- καθώς πηγαίνουμε προς το φρύδι.

Οι γυναίκες που αγαπούν το eyeliner, μπορούν να το προσθέσουν πάνω από το μολύβι, βγάζοντας τη γραμμή ελαφρώς προς τα έξω, με ανοδική πορεία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram