Πως θα κάνεις τη μύτη σου να δείχνει πιο λεπτή σε λιγότερο από 1 λεπτό

Δημοσιεύθηκε 20 Νοεμβρίου, 2021

Tο contouring aka τα κοψίματα και οι φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ είναι ένας από αυτούς τους τρόπους. Ένα προϊόν για contouring είτε σε μορφή stick/ στιλό/ μολύβι είτε σε μορφή πούδρας διαλέγοντας μία απόχρωση αρκετά πιο σκούρα από την επιδερμίδα σου και ένα εργαλείο μακιγιάζ για καλό blending, όπως ένα πινέλο, beautyblender ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ αρκούν για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο πρακτικό κομμάτι, απλά «ζωγραφίζεις» δύο κάθετες γραμμές δεξιά και αριστερά στη ράχη της μύτης και στη συνέχεια κάνεις πολύ καλό blending με τη βοήθεια του πινέλου. Αν θέλεις να πετύχεις ένα ακόμη πιο λεπτό αποτέλεσμα, δημιούργησε μια μικρή γραμμή στο κάτω μέρος της μύτης, σβήνοντας την και αυτή πολύ καλά. Αυτά όμως, τα έχουμε ξαναπεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν ψάχνεις έναν ακόμη πιο εύκολο τρόπο, δεν έχεις παρά να πάρεις στα χέρια σου ένα λευκό μολύβι ματιών. Τα πράγματα πολύ εύκολα. Με το μολύβι δημιουργείς μία μικρή κάθετη γραμμή ακριβώς πάνω στο κόκκαλο της μύτης σου (στο πάνω μέρος) και έπειτα μία μικρότερη, οριζόντια, στο κάτω μέρος της. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται και σ’ αυτή την περίπτωση στο καλό blending είτε με τα δάχτυλά σου, είτε με ένα beautyblender. Είσαι έτοιμη! Σου έχουμε και video για να δεις όλα τα steps αναλυτικά!

Πηγή: ladylike.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram