Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Απαντά γιατί δεν πήγε το "Έτερος Εγώ" στο Netflix

Δημοσιεύθηκε 17 Δεκεμβρίου, 2022

Ενθουσιασμό προκάλεσε το γεγονός ότι η σειρά "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μπαίνει στο Netflix, καθώς πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που το καταφέρνει.

Η είδηση αυτή έκανε πολλούς να θυμηθούν την σειρά "Έτερος Εγώ", η οποία ήταν, επίσης, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ενώ πριν από μερικά χρόνια υπήρχαν έντονες φήμες πως γίνονταν συζητήσεις με το Netflix, προκειμένου να ενταχθεί στη λίστα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, για τους λόγους που τελικά δεν είχε γίνει εφικτό, κλήθηκε να απαντήσει ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της τριλογίας, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης.

"Είναι θέμα παραγωγής που δεν πήγε", ανέφερε ο ηθοποιός, ενώ σε ερώτηση για το εάν έφταιγε ο ήχος και τις φήμες που έλεγαν πως δεν είχε φτάσει τα standards του Netflix απάντησε: "Δεν ξέρω, δεν νομίζω. Νομίζω αλλού ήταν το παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήταν στο τεχνικό κομμάτι, γιατί και το συνεργείο αλλά και η παραγωγή, όπως και ο σκηνοθέτης του "Έτερος Εγώ", είναι σχεδόν εφάμιλλοι και καλύτεροι του Netflix, για εμένα".

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram