Πρώην συνεργάτιδα της Καινούργιου αναλαμβάνει δική της εκπομπή

Δημοσιεύθηκε 28 Αυγούστου, 2021

Μετά την παρουσία της στην εκπομπή Ευτυχείτε και την συμμετοχή της στο Καλοκαίρι #not η πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου αναλαμβάνει  δική της εκπομπή στο Open tv.

Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε η ίδια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram μετά από το πρώτο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για την έμπειρη δημοσιογράφο, Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Η παρουσιάστρια λοιπόν επιστρέφει στο κανάλι με δική της εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα.

Ο τίτλος της, όπως είδαμε στο τρέιλερ είναι «Μίλησέ μου» και η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτέμβρη και καθημερινά στις 16.45.

Πρόκειται για μια εκπομπή όπου η θεματολογία της θα έγκειται σε θέματα που απασχολούν την οικογένεια , τον επαγγελματικό χώρο , τις σχέσεις , την κοινωνία που ζούμε. Η ίδια μάλιστα έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

«Με ανυπομονησία , χαρά και αισιοδοξία ξεκινάμε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι μαζί σας για να μιλάμε για τα πάντα που απασχολούν την οικογένεια , τον επαγγελματικό χώρο , τις σχέσεις , την κοινωνία που ζούμε . Γιατί κάθε προβληματισμός έχει την λύση του ! Απλά μίλησε μου ❤️ #opentv #tvshow #comingsoon #happy #alltogether».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram