Πρώην νικητής του Masterchef έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία με το κανάλι του Mega.

Δημοσιεύθηκε 19 Ιουλίου, 2021

Έτσι και ο Λάμπρος Βακιάρος που ήταν ο πρώτος που κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star, με την καριέρα του τηλεοπτικά να συνεχίζεται και μετά από αυτόν μιας και τον παρακολουθήσαμε να μοιράζεται τις συνταγές του μέσα από την εκπομπή, Φωλιά των Κούκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλέον όμως φαίνεται πως έχει αποφασίσει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα και αυτό βρίσκεται σε ένα άλλο μεγάλο κανάλι της χώρας, στο Mega και θα βρεθεί στο πλευρό ενός διάσημου ηθοποιού!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο δυναμικό του. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA και αναλαμβάνει έναν απρόσμενο ρόλο που αξιοποιεί την αμεσότητα, το χιούμορ και την ικανότητά του να κάνει τα απλά πράγματα να φαίνονται συναρπαστικά. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πιάνει το τιμόνι του “Fishy”, μιας νέας, πρωτότυπης ταξιδιωτικής εκπομπής και σαλπάρει για το Ιόνιο. Παρέα με έναν φίλο βγαίνουν για ψάρεμα κι εκεί αρχίζουν όλα…».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή. O ηθοποιός είχε ήδη παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο στο ΡΙΚ και μάλιστα με επιτυχία οπότε έχει πάρει τον αέρα και σε αυτό τον ρόλο.

Το νεότερο που κυκλοφόρησε για την εκπομπή, είναι πως δίπλα του θα έχει λοιπόν και έναν γνωστό και πολύ πετυχημένο μάγειρα. Ο λόγος όπως αναφέραμε και πιο πάνω, για τον γνωστό σεφ Λάμπρο Βακιάρο, ο οποίος αποχωρεί από το Star, για τη νέα εκπομπή  όπου και έγινε ένα δοκιμαστικό που ικανοποίησε απόλυτα το κανάλι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram