Πρεμιέρα για την Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στο σκηνικό της και η εξομολόγηση που μας άφησε άφωνους

Δημοσιεύθηκε 5 Σεπτεμβρίου, 2022

Η Ελένη Μενεγάκη πιο εντυπωσιακή από ποτέ επέστρεψε σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου, και έτσι τα μεσημέρια μας αποκτούν ξανά ενδιαφέρον!

H εκπομπή Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε σε ανανεωμένο πλατό, με νέα πρόσωπα αλλά και με παλιούς συνεργάτες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αλλαγές στο σκηνικό της είναι εντυπωσιακές, αλλά το κυρίαρχο χρώμα και φέτος παραμένει το καφέ.

Η Ελένη στην έναρξη της εκπομπής της, αποκάλυψε ότι επέστρεψε στις 22 Αυγούστου στην Αθπήνα και δεν δίστασε να πει ότι με την ομάδα της δεν πρόλαβε να προετοιμαστεί όπως ήθελε μιας και πρώτη φορά κάνει τόσο νωρίς πρεμιέρα!

Mε την αμεσότητα και την ειλικρίνειά της, η Ελένη Μενεγάκη θα ανοίγει ένα παράθυρο σε θέματα που ενδιαφέρουν και θα συναντά ανθρώπους που θέλουμε να γνωρίσουμε σε βάθος.

Μαζί της θα μάθουμε να φροντίζουμε το «μέσα» μας, θα μάθουμε τα μυστικά της καλής ζωής, τι γίνεται στον κόσμο και που «χτυπά» η καρδιά του πολιτισμού. Εδώ, στην «Ελένη», ο κινηματογράφος έχει περίοπτη θέση αλλά και η μουσική και το θέατρο. Εδώ, στην «Ελένη», ό,τι αξίζει να αναδειχθεί θα πάρει τον τηλεοπτικό χρόνο που χρειάζεται, γιατί αυτή η εκπομπή ψάχνει την ουσία των πραγμάτων.

Και φέτος στην εκπομπή της είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αλλά και η Νάνσυ Νικολαΐδου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που θα συζητούν για όλα, θα σχολιάζουν και θα ενημερώνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram