Πρεμιέρα για την Ελένη: Η λαμπερή εμφάνισή της, το -υπερπαραγωγή- πλατό και τα πρώτα της λόγια!

Δημοσιεύθηκε 13 Σεπτεμβρίου, 2021

Σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου μετά το δελτίο ειδήσεων στις 13:30, έκανε λαμπερή πρεμιέρα σε ένα υπερπαραγωγή πλατό με μία ανανεωμένη και δυνατή ομάδα!

Ντυμένη στα κατακόκκινα με το χρώμα που λατρεύει έκανε ποδαρικό με το δεξί στην εκπομπή της! Πέντε μήνες ετοίμαζε την εκπομπή της, πέντε μήνες ονειρευόταν αυτή τη στιγμή και αυτή η στιγμή έφθασε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω στη ζωή μου..." είπε με τρεμάμενη φωνή!

Η παρουσιάστρια επέστεψε στο MEGA. Η χαρά επέστρεψε! Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… Ήρθε λοιπόν προκειμένου να ομορφύνει τα μεσημέρια μας και στόχος της είναι να γίνει και πάλι η παρέα μας.

Η Ελένη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Στην κουζίνα της, ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι.

Μαζί της θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο, αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένους καλεσμένους…

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram