Πρατήριο Ho.re.ca Tsellos: Μεγάλη ποικιλία, άριστη ποιότητα & ασυναγώνιστες τιμές

Δημοσιεύθηκε 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Η εταιρεία Πρατήριο Ho.re.ca Tsellos είναι η πρώτη που ασχολήθηκε με την εκτύπωση λογοτύπου καταστημάτων στην περιοχή της Εύβοιας σε πλαστικά ποτήρια, χάρτινα ποτήρια dw, χάρτινα ποτήρια από ανακυκλώσιμο υλικό 100% και από καλλιέργειες bamboo, χαρτοσακούλες, πλαστικές τσάντες, κουτιά φαγητού κ.α.


Εδώ και 20 χρόνια εκτυπώνει συσκευασία για το delivery ή το take away των μεγαλύτερων επιχειρήσεων καφέ-αναψυκτήριων και φαγητού της Εύβοιας αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα -μέσω συνεργατών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την πολυετή εμπειρία που έχουν τους εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες εκτύπωσης στην Ελλάδα για την εξειδίκευση τους στο prepress ποτηριών όλων των υλικών. Για ένα καθαρότερο πλανήτη από πλαστικά προτιμούν ποτήρια από χαρτί το οποίο γίνεται από καλλιέργεια φυτών BAMBOO, ποτήρια BIO και πλαστικό διάφανο ανακυκλώσιμο RPET. Σε όλα τα μεγέθη και όλα διαθέσιμα σε πολλά σχεδία και χρώματα ή εκτυπωμένο με το λογότυπο σας από 2000 τεμάχια για τους επαγγελματίες των καφέ.


Διαθέτουν εμφιαλωμένα νερά Δίρφυς, Θεόνη και Ζαγόρι στις καλύτερες τιμές τόσο για τον επιχειρηματία όσο και για τον ιδιώτη, όπως επίσης και μια μεγάλη ποικιλία από πάνες ενηλίκων και παιδικές από την μεγάλη ελληνική εταιρεία Softex.

Για να μείνουμε όλοι ασφαλείς, φροντίζουν να φέρνουν τα προϊόντα τους στο χώρο μας κάνοντας την παραγγελία μας στο 22210-21550. Νερά, αναψυκτικά, μπίρες, καφέδες, κρασιά αλλά και αντισηπτικά, απολυμαντικά, ιατρικές μάσκες, καθαριστικά, χαρτικά, είδη συσκευασίας και όλα όσα χρειάζεστε για την επιχείρησή σας αλλά και το σπίτι σας.

Θα το βρείτε : Ορέστη Μάκρη 8, Χαλκίδα

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 22210-21550

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram