Που βρήκε δουλειά ο Διονύσης του MasterChef;

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουλίου, 2021

Ο φιναλίστ του MasterChef Διονύσης Σαρακίνης με αναρτήσεις του στο Instagram αποκάλυψε το νέο εστιατόριο στο οποίο έπιασε δουλειά. Που βρίσκεται και σε ποια κουζίνα ειδικεύεται το συγκεκριμένο high end μαγαζί;

Ο Διονύσης δεν έχασε καθόλου χρόνο και άρχισε άμεσα να βάζει σε εφαρμογή τα σχέδια του. Με αναρτήσεις του στο Instagram αποκάλυψε το νέο εστιατόριο στο οποίο εργάζεται και θα έχει την ευκαιρία να υλοποιήσει τις μαγειρικές του ιδέες και τα φιλόδοξα πλάνα του.

Το γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου ειδικεύεται στην μεσογειακή και ελληνική κουζίνα, με έφεση κυρίως στο ψάρι και τα θαλασσινά. Ο Διονύσης μπορεί να αμφισβητήθηκε για πολλά αλλά  ποτέ δεν ήταν το μαγειρικό ταλέντο του μέσα σε αυτά. Από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο δυνατός είναι, φτάνοντας ένα βήμα από το τρόπαιο του MasterChef.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επιλογή της Μυκόνου για καλοκαιρινή περίοδο, σε high end εστιατόριο μάλιστα, είναι μια κίνηση που επιλέγουν αρκετοί chefs. Η ζήτηση και η κίνηση σε τέτοιες περιοχές το καλοκαίρι είναι καταλυτικοί παράγοντες για να γίνουν προορισμός πολλών, πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για τις μεγάλες πόλεις τον χειμώνα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram