Ποιος είναι ο Έλληνας ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά ''The Crown''

Δημοσιεύθηκε 8 Νοεμβρίου, 2022

Οι θαυμαστές του «The Crown» ήλπιζαν ότι η σειρά θα συνεχιζόταν μέχρι σήμερα, όμως ο δημιουργός της, Peter Morgan, επιβεβαίωσε ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί στον έκτο κύκλο, μεταφέροντας τη βασιλική οικογένεια στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Εν αναμονή του πέμπτου κύκλου ας δούμε το νέο καστ, το οποίο αναλαμβάνει για τελευταία φορά τους ρόλους των βασιλικών.

Μάλιστα, στο παρελθόν είχε ανακοινωθεί πως το «The Crown» θα ολοκληρωθεί στον πέμπτο κύκλο, αλλά τον Ιούλιο του 2020 επανήλθε το αρχικό σχέδιο του σεναριογράφου Peter Morgan να παιχτεί η σειρά σε έξι κύκλους. Ο ίδιος θα σχολιάσει: «Καθώς αρχίσαμε να συζητάμε τις ιστορίες για τον πέμπτο κύκλο, σύντομα έγινε σαφές ότι, για να ανταποκριθούμε στον πλούτο και στην πολυπλοκότητα της ιστορίας, θα έπρεπε να επιστρέψουμε στο αρχικό σχέδιο και να κάνουμε έξι σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Σπύρος Μπιμπίλας θα υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση στον πέμπτο κύκλο της σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μόνο ημέρες.

Σε ένα από τα επεισόδια της προτελευταίας σεζόν της σειράς θα δούμε τον Έλληνα ηθοποιό, του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το περσινό καλοκαίρι. «Πέρασα πολύ ωραία. Τα γυρίσματα έγιναν στη Μαγιόρκα και στη Σεβίλλη. Δέκα ημέρες έμεινα για ένα επεισόδιο, σε δύο σκηνές έπαιξα» ανέφερε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram