Ποιες χώρες δωρίζουν στην Ελλάδα υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τυχόν μελλοντικές πυρκαγιές

Δημοσιεύθηκε 18 Αυγούστου, 2021

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς την χώρα μας που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές δείχνουν οι ξένες αποστολές των πυροσβεστών από την Γαλλία, τη Γερμανία και το Κουβέιτ, που σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να αφήσουν πυροσβεστικά οχήματα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό προς ενίσχυση του πυροσβεστικού σώματος.

Έτσι λοιπόν οι Γερμανοί πυροσβέστες από την Φρανκφούρτη, που το απόγευμα της Κυριακής σε μια λιτή τελετή στο χωριό Λάλας της Ηλείας αντάλλαξαν δώρα με τους Έλληνες πυροσβέστες, έκαναν δωρεά μια αντλία αφρού για περιπτώσεις πυρκαγιάς σε υγρά καύσιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια στιγμή, την πρόθεσή τους να κάνουν δωρεά αυτοκίνητα, εξέφρασε το κλιμάκιο από την Γαλλία αλλά και το Κουβέιτ. Αυτές οι δωρεές αναμένεται να επικυρωθούν μετά από τις συνεννοήσεις των αξιωματούχων των εμπλεκόμενων χωρών και της χώρας μας και στην συνέχεια αναμένεται να ανακοινωθούν.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram