Ποια μπαίνει στη θέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου;

Δημοσιεύθηκε 12 Ιουνίου, 2021

Όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες γνωστό, η Βάλια Χατζηθεοδώρου  ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον «Τροχό της τύχης». Συγκεκριμένα το κορίτσι του Πέτρου των Alcatrash δεν θα είναι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στο παιχνίδι του Star, καθώς αποχώρησε μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Η αντικαταστάτριά της έχει ήδη βρεθεί και όπως αποκάλυψε η Μάρτζυ Λαζάρου στο «Love it» το μεσημέρι της Παρασκευής ονομάζεται Νατάσα Κουβελά.Η νεαρή μελαχρινή , είναι μοντέλο και σπουδάζει ΤΕΦΑΑ. Οι εντυπώσεις από τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν που έχουν ήδη ξεκινήσει είναι μάλιστα πολύ θετικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Νατάσα Κουβελά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά στην τηλεόραση και αυτή θα είναι η πρώτη της εμφάνιση στη μικρή οθόνη και το 4ο κορίτσι του Τροχού της τύχης μετά τις Τζούλια Νόβα, Ιωσηφίνα Τζουγανάκη και Βάλια Χατζηθεοδώρου. Το νεαρό κορίτσι φαίνεται να απασχολείσει τα μέσα και σύντομα όλοι να μιλάνε για αυτή.Και είμαστε σίγουροι πως αυτή η εμφάνιση της είναι η πρώτη,μα όχι η τελευταία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram