Ποια ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο;

Δημοσιεύθηκε 19 Μαΐου, 2023

Από τις 16 Μαΐου του 2023 έως και τις 25 Μαΐου του 2024 ο πλανήτης της γενναιοδωρίας, ο Δίας, θα βρίσκεται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που συνδέεται με την ύλη, την καλοπέραση, το χρήμα και τις αξίες στη ζωή μας. Ο Δίας με τη σειρά του είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την ευημερία, τη φιλοσοφία και τη σοφία. Επομένως, η διέλευσή του από τον δεύτερο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου φέρνει θετικά μηνύματα και ευκαιρίες για εξέλιξη και σταθερότητα, υλικά και συναισθηματικά

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμάστε τι συνέβη τις χρονιές 2011 ή 2012; Ήταν πιθανότατα απίστευτες για εσάς. Ετοιμαστείτε να ζήσετε ξανά παρόμοιες στιγμές. Σε πολλούς τομείς της ζωής σας -σχέσεις, καριέρα και προσωπικότητα- θα νιώσετε μεγαλύτερη θετική αύρα, καθώς θα βρείτε υποστήριξη από τους άλλους και οι πόρτες θα ανοίγουν στο πέρασμά σας. Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος, γι’ αυτό πάρτε ρίσκα που κανονικά θα αποφεύγατε. Απλώς προσέξτε πόσο θα ενδώσετε στα πάθη σας κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους – δεν θέλετε να το παρακάνετε.

Παρθένος
Ετοιμαστείτε για μια φιλοσοφική «αναβάθμιση». Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, θα αισθάνεστε αισιόδοξοι, καθώς ο Δίας «προσθέτει» ένα πολύχρωμο φίλτρο στο βλέμμα σας. Η επιθυμία σας να βρείτε νέες προοπτικές, να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να γνωρίσετε κάθε τι καινούριο, θα σας οδηγήσει να επικεντρωθείτε σε δραστηριότητες που διευρύνουν το μυαλό σας. Μπορεί να εγγραφείτε σε κάποιο δημιουργικό μάθημα, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να αποφασίσετε να εμβαθύνετε σε μια πνευματική πρακτική. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και σκεφτείτε μεγαλεπήβολα.

Σκορπιός

Το χρυσό άγγιγμα του Δία θα δεχτείτε, κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Μια καλύτερη σύνδεση θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και τους ερωτικούς ή επαγγελματικούς σας συντρόφους, ενώ κάποιοι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα μπορούσαν να βρουν το τέλειο ταίρι τους, να τους γίνει πρόταση γάμου ή να πάνε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο. Και αν μια σχέση τελειώσει τώρα, σκεφτείτε το ως μια μεταμφιεσμένη ευλογία – η σχέση αυτή δεν ήταν για το καλό σας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram