Ποια ζώδια έχουν την “χειρότερη” σκοτεινή πλευρά;

Δημοσιεύθηκε 27 Ιουλίου, 2021

Κανένας από εμάς δεν είναι καλός ούτε κακός και είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ποια είναι τα όχι τόσο ευχάριστα χαρακτηριστικά που μπορούμε να έχουμε. Παρακάτω θα σου πούμε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τη σκοτεινή σας πλευρά, με βάση το ζώδιο σας.

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σας αρέσει να βάζετε σενάρια θανάτου στο κεφάλι σας. Όταν βρίσκεστε στο μετρό, σκεφτείτε τι μπορεί να συμβεί αν κάτι πάει στραβά και ξεφύγει από τον έλεγχο. Δεν είναι ότι είστε σταθεροποιημένοι στο θάνατο, είναι περισσότερο ότι σας αρέσει να καταλήγετε σε σχέδια διαφυγής και τι θα κάνατε για να επιβιώσετε. Ποτέ δεν θέλεις να είσαι απροετοίμαστος και να παγιδευτείς.

Ταύρος

Είστε πεισματάρης όσο δεν πάει.Η ταυρομαχία σου σε μεταφέρει σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος στην ψυχή ου και με το να είσαι αδικαιολόγητο έχεις, καταστρέψει σχέσεις, χάσει αγαπημένους σου και έχεις ταλαιπωρήσει ακόμη και την υγεία σου.

Δίδυμος

Είστε ένας λαμπρός ψεύτης. Στην πραγματικότητα, είστε τόσο καλοί στο να λέτε ψέματα που αρχίζετε να τα πιστεύετε μόνοι σας. Μερικές φορές λέτε ψέματα μόνο για τη διασκέδαση ή για να δείτε το είδος της αντίδρασης.

Καρκίνος

Όταν παίρνετε κρητικές, είναι σαν να βγαίνει μια ολόκληρη άλλη πλευρά στην προσωπικότητά σας. Είστε τόσο επικεντρωμένοι στο “δικό σας” ότι ξεχνάτε τα πάντα και όλους τους άλλους.

Λέων

Απολαμβάνετε την απεικόνιση της κηδείας σας και έχετε ήδη προγραμματίσει τα πάντα. Ελπίζετε ότι οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, θα είναι σε θέση να κρατήσει οι εκατοντάδες των ανθρώπων που θέλουν να παρευρεθούν. Θα υπάρξει πιθανώς ένας τεράστιος αγώνας πάνω στον τάφο σας με τουλάχιστον δύο από τους πρώην φίλους σας, και όλοι θα κλάψουν και θα λένε τέτοια ωραία πράγματα για εσάς.

Παρθένος

Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν σε κοιτάζουν, θα συγκλονιστούν για να μάθουν τι φαντάζεστε. Έχεις μια ερωτική περιέργεια που πηγαίνει κατευθείαν σε φετίχ. Σίγουρα, η φαντασία σας μπορεί να είναι λίγο kinky, αλλά το ερώτημα είναι πόσο από αυτές τις φαντασιώσεις θα τεθούν σε εφαρμογή;

Ζυγός

Πιστεύετε ιστορίες με δολοφονίες πολύ εύκολα και αν περιλαμβάνουν δολοφόνους κατά συρροή ενθουσιάζεστε. Απολαμβάνετε βιβλία σειριακών δολοφόνων, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Δεν είναι ότι απολαμβάνετε το αίμα και τα έντερα, είναι το μυαλό των δολοφόνων που βρίσκετε τόσο συναρπαστικό.

Σκορπιός

Έχεις το γονίδιο του stalker. Αν έχετε εμμονή πάνω σε κάποιον, επισκέπτεστε τακτικά τις σελίδες του Facebook και Instagram.

Τοξότης

Όταν θέλετε να εκδικηθείτε κάποιον αναδεικνύεται τις ποιος σκοτεινές πτυχές τις προσωπικότητας σας. Θα αντιμετωπίσετε τελικά το πρόσωπο και θα τους κάνει να τροποποιήσει, ακόμα και αν δεν έχουν ιδέα για το τι σας έκαναν.

Αιγόκερως

Η σκοτεινή σας πλευρά εκφράζεται από τα απαισιόδοξα και μοιρολατρικά μέρη της προσωπικότητάς σας. Δεν νομίζετε ότι είστε αρνητικοί όταν περιμένετε τα πράγματα να αποδειχθούν άσχημα, είστε απλώς πρακτικοί και ρεαλιστικοί. Δεν είναι ότι είστε πάντα απελπισμένοι, είναι ότι μερικές φορές είναι εύκολο να πάτε στο χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα.

Υδροχόος

Όταν κάποιος χάνει τον έλεγχο των συναισθημάτων τους, μια από τις πιο απλές άμυνες είναι να τραβήξετε πίσω και να απομακρυνθείτε. Είναι ενόχληση να παρατηρήσετε πόσο κρύο μπορείς να είσαι όταν κάποιος έχει συναισθηματικό πόνο. Δεν είναι ότι δεν σας νοιάζει, απλά δεν ξέρετε τι να κάνετε και σας ξεγελάει.

Ιχθύς

Αγαπάτε τον συνδυασμό ρομαντισμού και θανάτου. Για εσάς, η τέλεια ιστορία αγάπης είναι όταν κάποιος πεθαίνει όπως ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα.Δεν είναι ότι θέλεις να πεθάνεις την αγάπη σου, αλλά αν ήθελαν να διακινδυνεύσουν τον θάνατο για να αποδείξουν την αγάπη τους για σένα, δεν θα ήσουν αντίθετος με αυτό. Ο θάνατος είναι ο δείκτης της αληθινής αγάπης για σένα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram