Ποια είναι τα πιο ρομαντικά ζώδια

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουλίου, 2022

Δες ποια είναι τα ζώδια που είναι αθεράπευτα ρομαντικά.

Υπάρχει άραγε ακόμα ρομαντισμός εκεί έξω;
Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κοιτούν ένα λουλούδι να ανθίζει ή νιώθουν ότι ένα ηλιοβασίλεμα είναι εντελώς περιττό αν δεν έχεις κάποιον να το μοιραστείς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σου αρέσουν τα κεράκια και τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα;

Είσαι επιρρεπής στα φωτεινά φεγγάρια;

Φυσικά και υπάρχουν. Ζουν ανάμεσά μας και κάνουν τη ζωή των γύρω τους λίγο λιγότερο κυνική. Μάθε αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς.

Καρκίνος
Σταθερά πρώτο στις λίστες με τις ευαίσθητες ψυχές και την ατέρμονη κλάψα, το ζώδιο που επάξια παίρνει τον τίτλο του πιο ρομαντικού ζωδίου είναι ο Καρκίνος. Όχι μόνο αγαπά την ίδια την αγάπη, αλλά του είναι πολύ εύκολο να φροντίζει και να σκέφτεται τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του. Είναι προγραμματισμένος να ερωτεύεται με όλο του το είναι και δεν υπάρχει πιο μαγική στιγμή από μία ρομαντική βραδιά με κεριά, ερωτικές κομεντί, γλυκά και μία ζεστή αγκαλιά για να μπορέσει να κλάψει με την ησυχία του.

Ιχθύς
Άλλο ένα ζώδιο του νερού που λιώνει από έρωτα και πληγώνεται εύκολα η καρδούλα του. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση επιδιώκει την ερωτική απογοήτευση και λατρεύει να πέφτει στα πατώματα για άλλη μία αγάπη που δεν ευδοκίμησε. Αλλά ο έρωτας είναι ένα ρίσκο και ο Ιχθύς το ξέρει.

Παρθένος
Σε βλέπω να γελάς αλλά είναι αλήθεια. Μπορεί να έχει την ταμπέλα της τελειομανίας και όλων των ψυχαναγκασμών αυτού του κόσμου, αλλά κάπου εκεί βαθιά υπάρχει μία στάλα καρδιάς που διψά για αγάπη, φροντίδα και νοιάξιμο. Απλά πρέπει να πετύχεις τον Παρθένο σε μία φάση της ζωής του που δεν είναι καψούρης με τη δουλειά. Good luck with that.

Ζυγός
Άλλο ένα ζώδιο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς στο καλό κατάφερε και μπήκε σε αυτήν τη λίστα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Ζυγός αγαπάει με μυστικοπάθεια. Ζει το δράμα του εσωτερικευμένα και μπορεί να μην το αποκαλύψει καν στον άμεσα ενδιαφερόμενο. Μετά από πολλές δοκιμές και μεγάλη χρονική περίοδο μέσα στην οποία βιώνει ασφάλεια, ίσως και να δείξει το χείμαρρο των συναισθημάτων που έχει μέσα του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram