Παύλος Γαλακτερός: Το πρώτο ταξίδι μετά το Survivor με τη Νικολέτα

Δημοσιεύθηκε 6 Ιουνίου, 2021

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι ένας παίκτης που έκανε την ανατροπή στο φετινό Survivor. Μπαίνοντας στα μέσα του παιχνιδιού, και όχι από την αρχή του, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες των τηλεθεατών.

Η ευγένεια, η καλοσύνη, το ήθος και η καλή διάθεσή του έκανε τον κόσμο να τον αποθεώνει σχεδόν κάθε βράδυ στο Twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν έναν μήνα, βέβαια, ο Παύλος αποχώρησε από το reality του ΣΚΑΪ και πλέον απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έκανε, μάλιστα, και το πρώτο του ταξίδι μετά το Survivor.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Παύλος Γαλακτερός απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο. Μαζί του βρίσκεται και η συμπαίκτριά του στο Survivor, Νικολέτα Μαυρίδη, με την οποία έχουν αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση.

Resizer 16229300382381

Οι δυο τους από την πρώτη στιγμή έγιναν φίλοι και συνεχίζουν και εκτός παιχνιδιού να κάνουν παρέα. Έτσι, αποφάσισαν να βρεθούν στη Μύκονο για να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και να ξεκουραστούν μετά από τόσο καιρό αντίξοων συνθηκών στον Άγιο Δομίνικο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram