Παραλίες Εύβοιας: Η απομονωμένη παραλία 2,5 ώρες από την Αθήνα που μοιάζει με όαση

Δημοσιεύθηκε 31 Αυγούστου, 2021

Οι παραλίες της Εύβοιας είναι σίγουρα στις πρώτες επιλογές των Αθηναίων και όχι άδικα. Εκτός από το γεγονός ότι διαθέτει κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά, στα συν είναι επίσης η κοντινή απόσταση από την Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείς να βρεθείς εκεί για λίγες ώρες και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να χαλαρώσεις. Είναι ιδανική επιλογή ειδικά εάν δε θα λείψεις πολλές ημέρες για διακοπές.

Ανάμεσα σε αυτές τις παραλίες κρύβεται και μια απομονωμένη αλλά πανέμορφη παραλία περίπου 2,5 ώρες μακριά από την Αθήνα. Είναι ο Χερόμυλος!

Ο Χερόμυλος είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Εύβοιας και βρέχεται από το Αιγαίο Πέλαγος. Διαθέτει ψιλή άμμο και βότσαλο και γαλάζια, πεντακάθαρα νερά. Δεν είναι μια οργανωμένη παραλία οπότε καλό είναι να έχεις μαζί σου ομπρέλα και όλα τα απαραίτητα για να περάσεις εκεί τη μέρα σου. Ωστόσο μπορεί να είσαι τυχερός και να βρεις σκιά σε μια συστάδα από αρμυρίκια η οποία βρίσκεται στα 100 μέτρα από την ακτή. Και στις δύο περιπτώσεις θα περάσεις πολύ καλά και θα απολαύσεις τον ήλιο και τα καθαρά νερά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram