Παπαβλασοπούλου: Είναι ερωτευμένη και το βροντοφωνάζει

Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτεμβρίου, 2022

Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του κριτή στο περσινό GNTM και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Τόσο ο χαρακτήρας της, όσο και το ‘’έντονο’’ ύφος της κέντρισαν τον ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι προσπαθούσαν να βρουν ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα σε εκείνη και την Βίκυ Καγιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με αφορμή έξοδό της μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε ‘’ανοιχτά’’ σε κάθε ερώτηση δημοσιογράφου.

Μεταξύ άλλων, η ίδια έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, το μοντέλο έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε σχέση και πως είναι ερωτευμένη.

«Έχει τύχει να μου αρέσει κάποιος λίγο παραπάνω λόγω αρώματος. Έχω σύντροφο και είμαι ερωτευμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Για το GNTM, η ίδια δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα μου λείψει το GNTM. Κάποια πράγματα σίγουρα μου λείπουν. Είμαι εδώ για να κάνω κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εξελίσσομαι και μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα. Οπότε αυτό κρατάω. Θεώρησα δεν υπήρχε χώρος για εμένα στο GNTM».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram