Παντρεύεται ο Πικέ τη νέα του σύντροφο!

Δημοσιεύθηκε 14 Μαρτίου, 2023

Η σχέση του Ζεράρ Πικέ και της Κλάρα Κία φαίνεται ότι δρομολογούν τον γάμο τους, παρά τα όσα αντιμετωπίζουν με τα δημοσιεύματα που εστιάζουν στην σχέση τους, και τη Σακίρα.

Δημοσιογράφος του «Fiesta» αποκάλυψε ότι ο Πικέ και η Κλάρα συζητούν το θέμα του γάμου, καθώς είναι επιθυμία της Κλάρα Κία. Η συζήτηση έγινε σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη και μάλιστα παρόντες ήταν οι μάρτυρες που ενδέχεται να τους παντρέψουν. Το ραντεβού είχε διαρκέσει πάνω από δύο ώρες, με τον Ζεράρ Πικέ και την Κλάρα Κία να είναι προσεκτικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μίλησαν για το πώς η Κλάρα θα ήθελε να παντρευτεί κάποια στιγμή στη ζωή της. Λαμβάνοντας υπόψη την καριέρα του Πικέ και τον μεγάλο αριθμό των οπαδών του, η Κλάρα θέλει έναν ιδιωτικό γάμο, με τις οικογένειές τους να είναι παρόντες», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Η Κλάρα Κία και ο Πικέ αποκάλυψαν τη σχέση τους στα μέσα του 2022, μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του με τη Σακίρα.

Παρά το γεγονός ότι o ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια πέρασαν 12 χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει τον Μίλαν και τον Σάσα, οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ. «Ο γάμος με τρομάζει», είχε δηλώσει η Σακίρα στο παρελθόν.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram