Παντρεύεται η Κόνι Μεταξά; Το μονόπετρο και η φωτογραφία με τον σύντροφό της

Δημοσιεύθηκε 8 Ιουνίου, 2021

Μια ανάρτηση - έκπληξη έκανε η Κόνι Μεταξά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Να θυμίσουμε πως εδώ και αρκετό καιρό, η ίδια είναι ζευγάρι με τον πολίστα, Μάριο Καπότση.

Μάλιστα στο ξεκίνημα της σχέσης τους, το ζευγάρι απέφευγε τις κοινές φωτογραφίες στα social media κάτι το οποίο φαίνεται να αλλάζει. Η Κόνι Μεταξά εξάλλου επιθυμεί να μας απασχολεί μόνο με τα καλλιτεχνικά της νέα, αφήνοντας την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πράγματα φαίνεται να σοβάρεψαν όμως καθώς ο Μάριος και η Κόνι μοιράστηκαν μαζί μας τρυφερές φωτογραφίες. Κάτω από την ανάρτηση μάλιστα στο instagram το μονόπετρο - emoji φούντωσε τις φήμες περί γάμου, με το ζευγάρι να μην αρνείται τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων.

Κάποιοι μάλιστα θεώρησαν πως οι δυο τους έχουν ήδη αρραβωνιαστεί, στέλνοντας έτσι τις ευχές τους στο ζευγάρι.

Όσο για την αλήθεια πίσω από την ανάρτηση, η Κόνι Μεταξά μας άφησε με ερωτηματικά, καθώς δε θέλησε να ξεκαθαρίσει τα νεότερα για την προσωπική της. Το σίγουρο είναι πως παραμένει ερωτευμένη και χαμογελαστή δίπλα στον άνθρωπό της.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram