Παναγιώταρου: Η συγκατοίκηση με τον Στάθη Σχίζα και τα μυστικά που δεν ξέρει

Δημοσιεύθηκε 16 Νοεμβρίου, 2022

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την συγκατοίκηση με τον Στάθη Σχίζα, την πιθανότητα να πάει στο survivor και για τα μυστικά που δεν ξέρει ούτε ο σύντροφός της.

Η influencer μίλησε για την προσωπική ζωή της αλλά και για τις σκέψεις της για να αναλάβει την παρουσίαση μίας εκπομπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πολλές φορές με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή και έλεγα πως δεν ήθελα να απαντήσω. Έχω μυστικά από όλους, υπάρχουν πράγματα που τα ξέρω μόνο εγώ για εμένα», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Έχω τελειώσει κοινωνιολογία, είναι δύσκολο να αποκατασταθείς επαγγελματικά. Θα ταίριαζα για την θέση της παρουσιάστριας του «My style rocks», παραδέχθηκε.

Για την ενδεχόμενη συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο survivor, αποκάλυψε πως, «στον Στάθη αρέσει που είμαι πολύ του προγράμματος. Τελευταία κάνω πολλές ζήλιες εγώ. Θα είναι άδικο για τους άλλους συμπαίκτες του Στάθη, να πάω στο survivor. Αν ήταν μια πρόταση πολύ καλή, θα επηρεαζόμουν και από τον Στάθη. Το περιμένω ότι μπορεί και να πάει στο survivor ο Στάθης».

Τέλος, για το εάν έχει υπάρξει πρόταση γάμου, δήλωσε ότι, «γιατί να έχουμε πρόταση γάμου; Συγκατοικούμε και είναι όλα πολύ καλά».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram