Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου: Μια ημέρα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου

Δημοσιεύθηκε 26 Αυγούστου, 2022

Κανείς δεν μπορεί να κάνει τις καρδιές μας να ζεσταθούν σαν τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου και για να τιμήσουμε την ιδιαίτερη αυτή σχέση, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρων Σκύλων σήμερα, στις 26 Αυγούστου.

Πραγματικά, αξίζει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο, προκειμένου να εκτιμήσουμε την αγάπη και την αξία που προσφέρουν απλόχερα οι αγαπημένοι μας τετράποδοι φίλοι στην καθημερινή μας ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οφείλουμε να σκεφτούμε τις συνθήκες διαβίωσης όλων των αδέσποτων και κακοποιημένων σκυλάκων στον κόσμο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σταματήσουμε τη “μάστιγα” των αδέσποτων, με μία υιοθεσία. Επίσης, να μην ξεχνάμε πως οι σκύλοι ήταν και είναι πάντοτε στο πλευρό μας.

Από το να μας κρατούν ασφαλείς και να είναι συνεργάτες μας σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, μέχρι και την ουσιαστική υποστήριξη που παρέχουν σε όσους συνανθρώπους μας είναι τυφλοί, κωφοί ή άτομα με ειδικές ανάγκες.

 Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως τα σκυλιά κάνουν πολλά για εμάς και η ημέρα αυτή είναι η δική μας ευκαιρία να δώσουμε κάτι πίσω σε εκείνα! Η Ημέρα του Σκύλου έχει δημιουργηθεί, με σκοπό τον εορτασμό όλων των φυλών – μικτών ή καθαρών.

 Η συγκεκριμένη μέρα βοηθά στην ενημέρωση του κοινού, ώστε να μπορέσουν όλοι ανεξαιρέτως να αναγνωρίσουν εκείνα τα σκυλάκια που πρέπει να διασώζονται κάθε χρόνο από εθελοντές, φιλανθρωπικές οργανώσεις και καταφύγια.

 Στις 26 Αυγούστου κάθε χρόνο, αποδίδουμε φόρο τιμής σε αυτά τα απίστευτα ζώα που εργάζονται σκληρά και ανιδιοτελώς, για να προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και χαρά σε όλους εμάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram