Πέτρος Ιακωβίδης: Το περιστατικό με θαυμάστρια που τον άφησε σχεδόν γυμνό στην πίστα

Δημοσιεύθηκε 2 Νοεμβρίου, 2021

Ο γοητευτικός τραγουδιστής σε συνέντευξή του μίλησε για το αν έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση στην πίστα, για τα χρόνια που εργαζόταν στην επαρχία και για το κεφάλαιο προσωπική ζωή το οποίο θέλει να κρατά ερμητικά κλειστό.

Μου έχουν τύχει πολλά πριν κάνω δισκογραφία. Όταν ήμουν στην Ξάνθη πριν από δώδεκα χρόνια, στα 21 μου, έτσι όπως χόρευε ο κόσμος πάνω στην πίστα, μια κοπέλα με τράβηξε προς το μέρος της με τόση δύναμη που μου έσκισε όλο το πουκάμισο και έμεινα σχεδόν γυμνός. Η ορχήστρα συνέχισε να παίζει, μπήκα γρήγορα στα καμαρίνια, έβαλα ένα μπλουζάκι και συνέχισα. Έχει τύχει πολλές φορές να πέσω από τη σκηνή και να βρεθώ στο πρώτο τραπέζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις δουλέψει αρκετά στην επαρχία, έτσι;

Έχω φτάσει μέχρι Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Δράμα, Κομοτηνή, Βέροια, Λάρισα, Βόλο...

Λένε ότι έτσι ψήνεται καλά ένας λαϊκός τραγουδιστής.

Ισχύει. Αλλιώς διασκεδάζουν στον Βόλο, αλλιώς στη Θεσσαλονίκη, αλλιώς στην Αθήνα. Είναι και οι παραδόσεις του κάθε τόπου, οπότε μαθαίνεις πολλά είδη μουσικής. Στη Μακεδονία, ας πούμε, υπάρχουν πιο πολλοί Πόντιοι.

Η αναγνωρισιμότητα σε έκανε πιο κλειστό άνθρωπο;

Το αντίθετο. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Θα ήταν ψέμα αν σου έλεγα ότι δεν θέλω να με αναγνωρίζουν στον δρόμο. Ακόμα και παράπονα να μου κάνουν μου αρέσει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram