“Πάχυνες γλυκιά μου, έλεoς”: Το άκομψο σχόλιο στην Κάτια Ταραμπάνκο

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουνίου, 2022

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αρκετά ενεργή στα social media. Μάλιστα δεν διστάζει να απαντήσει σε οποιοδήποτε από τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, ακόμη και όταν πρόκειται για την εξωτερική της εμφάνιση ή την προσωπική της ζωή.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor, όταν το κρίνει απαραίτητο ή νιώθει ότι την προσβάλουν απαντά με τον δικό τρόπο βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη φορά σε ανάρτηση της με αφορμή τα βραβεία Mad, δέχτηκε ένα άκομψο σχόλιο για τα κιλά της και έδωσε της απάντησή της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα από την προετοιμασία της για τα μουσικά βραβεία και στην ανάρτησή της σημείωσε: «Ωραία τα Μαντ, ντύθηκα, ετοιμάστηκα, με έβαψε χτένισε ο αγαπημένος Βασίλειος Βασιλείου…πήγα, είδα (10’), έφυγα, πήγα έφαγα #καιτουχρονου».

7Υ6Ε5

Κάποιος από τους followers της σχολίασε: «Πάχυνες λίγο γλυκιά μου έλεος», με την Κάτια Ταραμπάνκο να του δίνει της απάντησή της, χωρίς να χάνει το χιούμορ της. «Έλα ντε! Έλεος», έγραψε το όμορφο μοντέλο προσθέτοντας μια γελαστή φατσούλα στο σχόλιό της.

quot pachunes glykia moy eleos quot to akompso scholio stin katia tarampanko kai i afoplistiki tis apantisi 300x149 1

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram