Πάνος Μουζουράκης: Η απάντησή του για το βίντεο του γάμου του που προκάλεσε αντιδράσεις

Δημοσιεύθηκε 31 Μαΐου, 2023

Ο Πάνος Μουζουράκης μπορεί να παντρεύτηκε το Σάββατο 27 Μάη στην Αίγινα την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαριλού Κόζαρη, όμως επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις αφού έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο Άλσος και στην συνέντευξη Τύπου για τη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι φάση πάλι, ρε?», οπού πρωταγωνιστεί.

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ σχετικά με τον γάμο του, ενώ ξεκαθάρισε και για το βίντεο που ανέβασε πριν τον γάμο του και είχε ζητήσει μια χάρη αυτή η ιδιαίτερη στιγμή να μείνει μακριά από τα media και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα ο Πάνος Μουζουράκης είπε: «Εσείς να μην τσακώνεστε! Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης ήμουν συγκινημένος.»!

Και πρόσθεσε: «Το βίντεο για τον γάμο μου ήταν για να ξεκαθαρίσω εγώ τη θέση μου, ότι δεν θα ήθελα να είμαι άλλο ένα όποιο του λαού μέσα στα εκλογικά και τα διάφορα κοινωνικά που γίνονται. Αν ακούσατε το ποίημα τα λέει όλα»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram