Ο πρώτος παίκτης που πάει Άγιο Δομίνικο είναι ο Νάσος Νταλλής!

Δημοσιεύθηκε 3 Αυγούστου, 2021

Στον τελικό του φετινού Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ανοίγει η πλατφόρμα ώστε να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν.

Ο νέος κύκλος θα έχει την ομάδα των All Star και η άλλη ομάδα θα είναι κλασική, των Μαχητών. Έχουμε μάθει ήδη των πρώτο παίκτη της «μπλε» (πιθανότατα) ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αστυνομικός και Dj είχε βρεθεί μια ανάσα από την συμμετοχή του στο Survivor 4 όμως τελευταία στιγμή το ταξίδι του πάγωσε, κάτι που φαίνεται πως θα υλοποιηθεί φέτος.

Ο Νάσος λοιπόν είναι από τους πιο γνωστούς DJ στην Ελλάδα και έπαιζε μουσική, προ κορονοϊού, σ’ όλη την χώρα αλλά και σε Αγγλία και Κύπρο! Είναι 34 ετών και θα περάσει τους επόμενους μήνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 31/7: Η στελέχωση του νέου ριάλιτι επιβίωσης έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Νάσος Νταλλής θα μπει στον Άγιο Δομίνικο να τα... σπάσει.

Ο Νάσος Ντάλλης είναι ένας από τους νεότερους στον χώρο των Dj μόλις τα τελευταία 5 χρόνια δουλεύει επαγγελματικά αλλά έχει καταφέρει να κάνει πορεία αξιοζήλευτη από συναδέλφους του που μετράνε πάνω από 15 χρόνια πίσω από τα decks….

Εμφανίσιμος, κοινωνικός, επί χρόνια αθλητής μέχρι σήμερα και πάντα χαμογελαστός τα κυριότερα χαρακτηριστικά που τον αποτελούν και τον καθιστούν πλέον στους περιζήτητους mainstream djs της χώρας μας …

O Νάσος στον στρατό υπηρέτησε αλεξιπτωτιστής στις Δυνάμεις Καταδρομών και τα άλματα είναι η μεγάλη του αγάπη! Όπως καταλαβαίνετε θα είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στο Survivor

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram